Welkom op de website van SARAY Bruidsmode uit Den Haag.
Voor het uitkiezen van de beste bruidsjurk kun u het beste een afspraak maken. Zo bent u verzekerd van de meeste aandacht van onze specialisten.

Service en advies

Je trouwjurk uitzoeken? Wij doen er alles aan om het voor jou een feest te maken.

Passen en kiezen in een aangename sfeer

Bij het passen leggen we je heerlijk in de watten. Onze bruidskamer is ruim en comfortabel, dus neem gezellig familie of vriendinnen mee, iedereen die echt belangrijks voor je is. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen ze je helpen te kiezen.

Alle aandacht voor jou
Onze deskundige adviseuses nemen twee uur lang de tijd om je te helpen. Je krijgt alle aandacht en vakkundig en eerlijk advies. Met een paar uitgekiende vragen krijgen we een indruk van je idee├źn wensen en maken een selectie voor je uit ons assortiment. Zo maken we het je makkelijk om te kiezen. Heb je je droomjurk gevonden? Dan helpen we je het plaatje compleet te maken met bijpassende accessoires.

Gratis op maat maken

Natuurlijk zorgt onze ervaren coupeuses dat je jurk als gegoten zit. Die vermaakservice is bij de prijs inbegrepen.* In ons atelier kunnen we ook een detail aanpassen om je jurk nog exclusiever te maken. Na zes weken is je jurk klaar. Na een laatste keer passen ben je klaar voor je bruiloft!

* met uitzondering van outlet-collectie

Maak direct een afspraak

  • SARAY Bruidsmode

    Hobbemastraat 314
    2526 JX Den Haag
    T: 070 213 62 53
    info@saraymode.nl