Welkom op de website van SARAY Bruidsmode uit Den Haag.
Voor het uitkiezen van de beste bruidsjurk kun u het beste een afspraak maken. Zo bent u verzekerd van de meeste aandacht van onze specialisten.

Over Saray

Over Saray bruidsmode in Den Haag

saraySaray Mode ontstond toen de eerste winkel in 2006 de deuren opende. In die tijd was het aanbod van mooie avond- en bruidsmode beperkt. En de pasvorm van gelegenheidskleding liet vaak te wensen over. Ons high fashion aanbod met een betaalbaar prijskaartje bleek dan ook een schot in de roos.

Alles voor bruid, bruidegom en gast
Al snel trok Saray steeds meer klanten uit Den Haag en ver daarbuiten. De winkel op de Hobbemastraat werd uitgebreid en in 2011 gerenoveerd. De avondkleding verhuisde naar een eigen pand en er kwam een juwelierswinkel bij. De drie winkels van Saray Mode hebben nu samen alles in huis voor bruid, bruidegom en gast.

Vip-behandeling voor elke klant
Het geheim van Saray? Ons enthousiaste en gastvrije team geeft elke bruid en bruidegom een vip-behandeling:

 • alle tijd en persoonlijke aandacht
 • creatieve stylingsuggesties
 • perfect op maat maken van kleding

Het is elke keer weer geweldig om aan het gezicht van een bruid te zien dat ze dé jurk heeft gevonden. Daar doen we het voor. We zijn dan ook trots op onze honderden tevreden klanten. Kom snel ook langs in onze ruime winkel. Dan vind jij ook de jurk of het kostuum van je dromen.

Maak direct een afspraak

 • SARAY Bruidsmode

  Hobbemastraat 314
  2526 JX Den Haag
  T: 070 213 62 53
  info@saraymode.nl